home >   >   >  
Vacancies
Apply directly
Funke Digital TV is expanding, and we regularly have interesting job openings. Click on the opening that interests you below.

If you’ve noticed a job opening at Funke Digital TV that interests you and you meet our job requirements, we invite you to apply for one of our openings. Alternatively, you can also send an open application – we look forward to receiving your CV, including a cover letter.
Area Manager M/V
Als Area Manager ben je verantwoordelijk voor de sales en marketing activiteiten van Funke Digital TV binnen de gebieden CIS, Midden Oosten en Afrika.
RF Engineer (m/v)
Als RF Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en/of modificeren van innovatieve passieve/actieve apparatuur op het gebied van digitale televisie.
Sales Support Officer (m/v)
Als Sales Support Officer ben je verantwoordelijk voor de interne opvolging en ondersteuning van de sales- en marketingactiviteiten binnen het aan jou toegewezen gebied. In nauwe samenwerking met de collega’s binnen het commercieel team en de afdelingen R&D, Finance en Supply Chain, lever je een optimale bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen om een autonome groei te realiseren en de winstgevendheid te behouden c.q. uit te breiden. Je ondersteunt bij de verdere ontwikkeling van bestaande en nieuwe klanten en je bent in staat te communiceren op diverse niveaus uit allerlei landen.
Supply Chain Planner M/V (juniorfunctie)
Voel jij jezelf thuis in een dynamische omgeving en heb jij aantoonbare ervaring in Supply Chain planning? Vind jij het een uitdaging om aansturing te geven aan een klein team en daarnaast jezelf te verdiepen in verbeteringen en vernieuwingen binnen het bedrijf? Wellicht ben jij dan de medewerker waar wij naar op zoek zijn!
Contact
Funke Antennen B.V.

Boseind 14
5281 RM Boxtel, The Netherlands
+31 (0) 411 672440
dvb