home >   >  
Supply Chain Planner M/V (juniorfunctie)
Functieomschrijving
  
Voel jij jezelf thuis in een dynamische omgeving en heb jij aantoonbare ervaring in Supply Chain planning? Vind jij het een uitdaging om aansturing te geven aan een klein team en daarnaast jezelf te verdiepen in verbeteringen en vernieuwingen binnen het bedrijf? Wellicht ben jij dan de medewerker waar wij naar op zoek zijn!
  
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Supply Chain Planner. Enerzijds geef je aansturing aan de dagelijkse operatie en anderzijds staat je functie in het teken van verbeteringen en vernieuwingen. Je grootste verantwoordelijkheid ligt op het beheren en optimaliseren van de totale goederenstroom. Daarnaast zijn je belangrijkste taken:
  
 • Voorbereiden werkzaamheden productieafdeling en opstellen productieplanning;
 • Zorgdragen voor een optimaal voorraadbeheer;
 • Analyseren en implementeren van verbeterprocessen met betrekking tot het voorraadbeheer;
 • Leverbetrouwbaarheid, klanttevredenheid en gezonde marges realiseren en waarborgen;
 • Inventariseren en op het juiste moment bestellen van artikelen die voldoen aan verwachte vraag;
 • Bewaken van processen t.b.v. KPI's en aanleveren van managementrapportages.
 
In deze rol rapporteer je aan de Supply Chain Manager van de organisatie.
 
  
Functie-eisen
  
Om in aanmerking te komen voor de functie van Supply Chain Planner beschik jij over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur richting logistiek of bedrijfskunde). Je weet hoe je projectmatig moet werken, hebt een gedreven persoonlijkheid en bent niet bang om initiatief te tonen. Ook beschik jij over:
  
 • Aantoonbare ervaring in Supply Chain planning binnen een handelsomgeving;
 • Affiniteit met ERP-systemen, Microsoft Office en Photoshop en/of Illustrator is een pré;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een commerciële en servicegerichte houding;
 • Analytisch denkvermogen
 
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en zijn bovenstaande eisen jou niet onbekend? Stel jezelf dan vandaag nog aan ons voor! Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Nicole.Haar@funke.nl of op telefoonnummer 0411-653530 of mail je motivatie en CV naar bovenstaand e-mailadres.
  
 
Bedrijfsprofiel
  
Funke Digital TV is vanaf 1957 uitgegroeid van een klein bedrijf voor radio- en televisieantennes tot een onderneming met verkoop in meer dan 50 landen wereldwijd. Funke Digital TV speelt als strategisch partner een belangrijke rol bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van zeer specifieke toepassingen voor het ontvangen van het digitale terrestrische televisiesignaal, beter bekend als DVB-T (Digitenne van KPN in Nederland). Wegens modernisering zullen wij binnenkort een nieuw pand betrekken in Boxtel. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze website www.funke.nl
  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Contact
Funke Antennen B.V.

Boseind 14
5281 RM Boxtel, The Netherlands
+31 (0) 411 672440
dvb