home >   >  
Area Manager M/V
Funke Digital TV heeft een decennialange ervaring in de dynamische markt van digitale televisie en radio. Onze geschiedenis kenmerkt zich door een reeks baanbrekende innovaties. Op dit moment leveren we aan bedrijven en consumenten in ruim 50 landen wereldwijd.
 
Funke is de strategische partner bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor digitale TV voor partners over de hele wereld, in Nederland beter bekend als Digitenne van KPN. Op basis van haar sterke ontwikkelingsvermogen en commerciële slagkracht is zij in staat gebleken ook in deze tijd succesvol te zijn. 
 
Bij Funke zeggen we niet voor niets dat we ‘Together Clearly the Best’ zijn. Iedere dag streven we ernaar die slogan waar te maken. De traditie van ons familiebedrijf garandeert een hoge betrokkenheid, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Maar ook een open en eerlijke communicatie spelen daarbij een belangrijke rol. Wij creëren graag een win-winsituatie met een prettige sfeer. 
 
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:
 
Area Manager M/V
 
Als Area Manager ben je verantwoordelijk voor de sales en marketing activiteiten van Funke Digital TV binnen de gebieden CIS, Midden Oosten en Afrika.
 
Functie-inhoud
In nauwe samenwerking met de collega’s binnen het commercieel team en de afdelingen R&D, Finance en Supply Chain, lever je een optimale bijdrage aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen om een autonome groei te realiseren en de winstgevendheid te behouden c.q. uit te breiden. Je levert een bijdrage aan het formuleren van het commercieel beleid voor de aan jou toegewezen gebieden en klanten. Je genereert leads en new business bij nieuwe en/of bestaande klanten. Daarbij opereer je van operationeel tot commercieel strategisch niveau met een directe rapportage naar de CEO. 
 
Functie-eisen
Commerciële opleiding op minimaal HBO of vergelijkbaar niveau
Ervaring in internationale sales omgeving
Vertaling behoefte markt/klant naar productrange
Kennis retail business en B2B
Uitstekende kennis Nederlands en Engels, de Franse taal is een pré
Bereidheid frequent te reizen
Drive & ambitie
Ondernemend & vasthoudend
Wereldburger & handelsgeest
Betrouwbaar, respectvol en met hoge professionele standaard
 
Competenties
Klant- en resultaatgericht
Doortastend
Daadkrachtig
Overtuigingskracht
Teamworker
Creatief en innovatief
Analytisch
Stressbestendig
 
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Nicole.Haar@funke.nl of op telefoonnummer +31 411 653 530 of mail je motivatie en CV naar bovenstaand e-mailadres.
 
Een psychologisch onderzoek kan deel uit maken van de procedure.
  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Subscribe Funke news
If you would like to receive our newsletter, please click here. Enter your name and e-mail address on the target page and complete the relevant steps. You can unsubscribe at any time.
dvb