home >   >   >  
RF Engineer (m/v)
Funke Digital TV heeft een decennialange ervaring in de dynamische markt van digitale televisie en radio. Onze geschiedenis kenmerkt zich door een reeks baanbrekende innovaties. Op dit moment leveren we aan bedrijven en consumenten in ruim 50 landen wereldwijd.
 
Funke is de strategische partner bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten voor digitale TV voor partners over de hele wereld, in Nederland beter bekend als Digitenne van KPN. Op basis van haar sterke ontwikkelingsvermogen en commerciële slagkracht is zij in staat gebleken ook in deze tijd succesvol te zijn.
 
Een open en eerlijke communicatie spelen een belangrijke rol. Wij creëren graag een win-winsituatie met een prettige sfeer.
 
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:
 
RF Engineer (m/v)
 
Als RF Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en/of modificeren van innovatieve passieve/actieve apparatuur op het gebied van digitale televisie.
 
Functie-inhoud
 
In nauwe samenwerking met de collega’s van R&D moet je in staat zijn om RF schakelingen te ontwikkelen, simuleren en optimaliseren dat het binnen een bepaalde omgeving de beste performance oplevert. Tevens ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van PCB lay-outs en het verzorgen van technische informatie betreffende metingen en producten.
 
Functie-eisen
 
  • Technische opleiding (bij voorkeur richting Telecommunicatie) op minimaal HBO of vergelijkbaar niveau
  • Ervaring met RF antenne- en meettechnieken is een pre
  • Kennis van print circuit board design
  • Gevoel en zicht voor marktgerichte oplossingen
  • Praktisch en dynamisch ingesteld met diepgang en structuur voor een succesvolle projectaanpak
  • Proactief ten aanzien van het inbrengen van nieuwe concepten en ideeën
 
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Nicole Haar op telefoonnummer 0411-672440 of per email op nicole.haar@funke.nl.
Contact
Funke Antennen B.V.

Boseind 14
5281 RM Boxtel, The Netherlands
+31 (0) 411 672440
dvb